torsdag, mars 30, 2006

Pussmun, eller?

Numera vet jag precis hur jag skulle se ut med silikon i överläppen. Lyckades bita mig riktigt ordentligt på insidan av läppen i söndags och är fortfarande helt svullen. Eller rättare sagt, infekterat svullen. Ganska snyggt men det gör för jäkla ont. Men om du inte har något emot lite smärta, har dåligt med pengar på banken och hemskt gärna vill ha större läppar, då har jag lösningen för dig.
Bit. Hårt.

Nära ögat

Var två centimeter från att cykla på två änder som gick tvärs över cykelbanan. Det är i sådana lägen man önskar att man hade fungerande bromsar på sin cykel. Eller att änder var portförbjudna från cykelbanor. Hade inte vart så kul att krocka med en and. Tänk om den hade haft fågelinfluensan?

onsdag, mars 29, 2006

Intervju # 5

På fredag är det dags för intervju nummer fem sedan jag avslutade mina studier. För ett jobb som webbredaktör på kommunen.
Min kollega har också blivit kallad till intervju för samma jobb. Två timmar innan jag ska dit. Kan bli lite konstigt...

tisdag, mars 28, 2006

Tips

- Gå och se Brokeback Mountain. Mycket bra film!
Nu: Lunch.
Dagens rätt: Omelett med potatis, chaminjoner, salami, tomat, ruccola och parmesan. Made by me. Mums.

måndag, mars 27, 2006

Äntligen

Att man kan bli så glad för lite regn och plusgrader!? Märkligt. Men våren är ju på väg. Lovely

fredag, mars 24, 2006

Idag då...

Jag längtar fortfarande efter våren. Det är nog det jag gör mest just nu. Ibland kommer panikkänslor över mig när jag ser all jäkla snö. Jag vill ju ha vår! Plusgrader!! Ska det vara för mycket begärt såhär i slutet på mars? Jag vill att sopbilarna ska köra på gatorna och sopa bort det lager av grus som döljer marken. Jag vill köpa vårskor och slippa vinterstövlarna. Jag vill använda min nya vårjacka (fan vad hon tjatar om det hela tiden) och dumpa vinterjackan i tvättmaskinen. Jag vill gå promenader och känna lite ljumma vindar i ansiktet.
Okej, ni fattar va? Jag vill ha vår.

torsdag, mars 23, 2006

Vad händer för tillfället?

Jag:
- Jobbar mycket
- Tränar
- Sover
- Lagar/äter mat
- Väntar på våren
Ja, det är väl ungefär det som händer för tillfället. Inte så mycket mer. Låter det spännande? Inte? Konstigt...

tisdag, mars 21, 2006

Dónde está primavera?

Det är otroligt vackert ute idag. Synd bara att det är fel sorts vackert. Det borde ju vara på väg att bli vårvackert ute nu. Vill inte ha vintervackert längre. Min vinterjacka vill hängas in i malpåse i väntan på nästa vinter. Och jag håller med. Borde gå i min nya röda trench by now. Men men... tids nog blir det väl vår även i år.

fredag, mars 17, 2006

Jubileum

Idag firar jag och kärleken 6 år tillsammans!! En hel evighet.
Puss till honom!

onsdag, mars 15, 2006

Mycket nu

Det som är svårast på jobbet just nu är att hålla koll på allt. Jag har 149 stycken olika mappar i min outlook, varje mapp representerar minst en person eller sak som jag har hand om inför konferensen.
Så det är mycket nu. Min "att-göra"-lista innehåller tillräckligt mycket saker för att hålla mig sysselsatt till augusti ungefär.... Allt ska dock vara fixat och klart den 8 maj.
Men jag ska inte klaga. Det är roligt! Riktigt roligt.

tisdag, mars 14, 2006

Strange...

Drömde att jag var på en andra intervju på ett företag där jag var för några veckor sedan. Intervjun gick hur bra som helst. Briljerade verkligen. Och allt tydde på att jag skulle få jobbet. Det enda konstiga var att jag hade mina leopardmönstrade glasögon från femte klass på mig... Och att företaget hade en gigantisk trädgård på taket med en ishockeyrink där en massa ungar åkte skidskor.

Rise and shine

Morgonstund har guld i mund när jag är uppe med tuppen i arla morgon.
Gäsp!

måndag, mars 13, 2006

Måndag morgon

Jaha, så var det måndag igen då. Time flyes, verkligen. Helgen försvann lika fort som vanligt. Men känner mig rätt utvilad efter en lugn helg.
Hade planer med gamla vänner i lördags som jag inte träffat på väldigt väldigt länge (läs flera år). Vi hade äntligen lyckats hitta en kväll då vi alla var lediga och skulle käka middag hemma hos mig, dricka vin och ha det trevligt. Klockan 17 ringer den ena av tjejerna och meddelar att den andra tjejen inte längre kunde komma. Personen själv bemödar sig dock inte att ringa mig, trots att vi pratat med varandra kvällen innan och bestämt tid och plats. Riktigt dålig stil! Och tjejen som ringde meddelade att hon skulle hoppa in och jobba övertid istället eftersom meningen ju var att vi skulle träffats alla tre. Så hela sammankomsten ställdes in. Och där stod jag med halvfärdig middag och inga planer för kvällen. Sambon hade redan lovat bort sig till killkompisarna. Lördagkvällen spenderades därför ensam framför melodifestivalen. Tragiskt!

Skönt att det är måndag igen.

fredag, mars 10, 2006

Äntligen fredag!

Härligt härligt! Älskar fredagar!

torsdag, mars 09, 2006

Creepy!!

Puh! Nu gäller det att hålla tungan rätt i mun här. Det har verkligen brakat loss ordentligt på jobbet nu. En miljon saker att hålla reda på och telefonen ringer konstant. Hade en mindre trevlig upplevelse igår då jag skulle ringa upp en person som ska medverka under konferensen. Då sa min kollega att jag hade pratat med personen i fråga förra veckan. Men jag hade inget som helst minne av det what so ever. Helt blankt! Och när jag ringde upp kvinnan så kände jag inte igen hennes röst men jag förstod på henne att vi hade talats vid tidigare. Riktigt läskigt!! Så för att inte detta ska gå helt åt skogen gäller det att försöka skriva ner allt man gör...

tisdag, mars 07, 2006

På gott humör igen

Det är nog lätt att tro att jag varit sur sen i fredags. Men nej! Absolut inte. Min dåliga humör gick över strax efter att jag avreagerat mig här. Har haft en kul helg med lagom av allt. Lagom med fest, shopping, fikor med kompisar, mys i soffan, promenader i solen, god mat, träning. En perfekt helg med andra ord.

lördag, mars 04, 2006

Skit. Fan

Jag skulle slutat tidigt idag. Men inte. Sur.

torsdag, mars 02, 2006

Assistans

Vi ska få en praktikant här på jobbet! Hur bra som helst. Nu är det bara två månader kvar till konferensen och en miljon saker kvar att göra, så han kommer inte vara sysslolös. Frågan är bara hur pojkstackarn ska överleva här bland oss fyra tjejer? Här kan bli ganska flamsigt emellanåt. Men han verkade stabil så det ska nog gå bra.

Kul

Mitt jobb är roligt nästan jämt! Är ganska glad för det!

onsdag, mars 01, 2006

Fettisdagen

Fettisdagen. Fet-tisdagen. Fettis-dagen. Välj själv.
Jag har iallafall tuggat i mig en och en halv semla. Det var ungefär en semla för mycket. Karraktären är lika med noll. Obefintlig. Tur att jag ska träna ikväll... För jag måste ju genast kompensera för mitt överintag av onyttigheter.
Lite märkligt är det. Jag var på gymet för ett tag sen och fick hjälp att lägga upp ett nytt träningspass. Cirkelträning. Bra. Intruktören undrade då vad jag ville uppnå med min träning.
Njae, sa jag. Vill väl mest bli lite slimmare.
Ok, sa instruktören. Då är detta ett bra pass. Men det gäller ju också att tänka på kosten.
Detta verkar jag inte riktigt ha fattat. För jag antar, så här i efterhand, att hon inte menade att jag skulle börja äta mer onyttiga saker, utan mindre. Så nu då, inga mer semlor eller annat skit. Det enda som är tillåtet är salta och rostade sojabönor. Min nya favvo! (Vilket egentligen rimmar illa med min idé om att äta mindre salt... men men). Sojjabönorna verkar dock vara allas nya favvo, för de är alltid slut. Så nu äter jag saltade och rostade solrosfrön i brist på annat.