måndag, november 23, 2009

Preliminär resrutt: Sydostasien!

Efter två dagar i Hongkong börjar resan på riktigt i Ho Chi Min City.
Sedan är tanken att resa vidare till Mekongdeltat.För att sedan slappa, sola och bada på Puh Quoc.Sen ska vi över till Kambodja på något lämpligt sätt. J's syster nämnde att man kunde åka med en halvskruttig fiskebåt i 12 timmar. Vi tänker att det måste finnas ett bättre sätt ;). Först blir det Phnom Penh innan vi fortsätter till en av höjdpunkterna: Tempelspotting i Angkor Wat.
Efter att ha varit kulturella några dagar och färdats på dåliga kambodjanska vägar till gränsen väntar (förhoppningsvis) paradiset i Thailand. Vilka öar vi ska till är inte helt spikat men Ko Mak, Ko Chang och Ko Samet toppar listan just nu.Sen blir det några dagar i Bangkok innan vi fortsätter till landet down under. (Singapore verkar just nu få stryka på foten till nästa resan). En månad av vår resa har då passerat. 3,5 to go :)

2 kommentarer:

  1. Sandra8:11 em

    Vår skruttiga fiskebåt var med i det där reportaget, dock missade dem att skriva med den som alternativt ressätt, undrar varför :) Det ser så underbart ut, och det är verkligen så underbart också, Angkor Wat är bland det häftigaste jag har sett! :)

    SvaraRadera
  2. Haha! Vi kanske skulle testa fiskebåten bara för att ha ett udda och obekvämt minne. Men jag tror att vi kommer råka ut för några sådana grejer ändå. Vare sig vi vill eller inte :)

    Ja, Angkor ska bli riktigt häftigt!

    SvaraRadera