måndag, november 19, 2012

Finfina presenter

När L döptes fick hon massa fina presenter. Bland annat en väldigt söt liten pall som kompisar till mig ligger bakom, Carol & Sue. De har precis dragit igång sin verksamhet och visade upp sig på Underbara Barn-mässan i Stockholm häromhelgen. Bilden är lånad från deras webb. 


L fick också en jättefin tavla som Js kusin Fröken Form har gjort! Hon gör massa fina grafiska tryck. Kolla in hennes sida här. 


DIY- mission completed

Det senaste inredningsprojektet är nu slutfört och pryder väggen ovanför vår soffa i vardagsrummet. Riktigt nöjd med resultatet!

Det är alltså ett gammalt fönster utan glas som målats vitt och därefter försetts med tyg som jag fäst fast på baksidan med nubb. Enkelt och snyggt.

Eller vad säger ni?



fredag, november 09, 2012

Något att se fram emot

Vi ska se Bon Jovi på Stockholms stadio i maj! Fick tag på biljetter nu i veckan. Ska bli så kul. Var ett par år sen vi var på arenakonsert så jag ser verkligen fram emot det. Och Bon Jovi har jag lyssnat mycket på, framför allt när jag var yngre.

torsdag, november 08, 2012

Senaste hemmapysslet

Hittade detta fina tyg på Åhlens häromdagen. Tänkte först klä om två pallar med det, men när jag var hemma hos min kära far i måndags så tog han fram detta fina gamla fönstret från gömmorna. Såg genast ett annat användningsområde för mitt tjusiga tyg!

Snälla pappa slipade och grundmålade fönstret och kom förbi med det idag. Så nu ska jag måla klart det och sen tänkte jag fästa tyget på insidan. Tanken är att det ska hänga över vår soffa sen. Återkommer med det färdiga resultatet!

torsdag, november 01, 2012

Catch up

Dåligt med uppdatering här nu. Livet kräver min fulla uppmärksamhet ;)

Hade en riktigt trevlig helg i Göteborg. Så kul att träffa vännerna och bara få hänga med dem en hel dag. Och förra helgen spenderades i Västerås där det var dop för J's brorsdotter som är tre månader yngre än vår lilla älskling. Supermysigt att träffa alla där uppe! Hann även med en sväng till IKEA och en stund på stan. Handlade lite smått och gott till hemmet. Alltid kul att gå i lite nya affärer.

Och nu är det snart helg igen. Veckorna bara springer förbi. Helt galet! Redan november ju. I vanliga fall brukar jag drabbas av lite höstdepp vid denna tiden, då vi precis ställt om klockan och mörkret tränger sig på. Men eftersom jag är hemma nu och hinner ta tillvara på dagsljuset så känns det inte alls lika tungt. Sen så sprider vår lilla solstråle en massa ljus och kärlek runt omkring sig, vilket gör varje dag så himla härlig!