fredag, november 11, 2005

Underbara fredag!

Gäsp! Är riktigt trött. Tänkte jag skulle vara duktig och börja halv åtta idag, så fick ta bussen tio i sju. Och nu sitter jag här och är mest seg. Kan även bero på att det är fredag. Tror jag piggnar till framåt eftermiddagen när helgen närmar sig.
Denna veckan har annars vart både effektiv och jäkligt ineffektiv. Nästan en hel dag lades på att fundera ut ny färg på vår logga. Vi var inte nöja med den nuvarande och har suttit och mekkat med att hitta en bättre kombination. Är riktigt nöjda med det slutliga valet, även om resten av styrgruppen inte är lika glada. Märkligt att folk alltid ska opponera sig och komma med egna förslag, trots att de presenteras för ett färdigt förslag som är ordentligt genomarbetat och genomtänkt. Jaja, antar att det är så det är.
Helgen kommer att ägnas ut att umgås med en kär vän, Linda. Hon kom ner igår och ska stanna till söndag. Jätteroligt!! Imorgon blir det tjejflams, middag och vin med Linda och HG. Perfekt!

2 kommentarer:

  1. Tjena tjejen! Hoppas ni får en skön helg. Vi drar till Malmö idag. Tur att vi tar vara på våra gamla kontakter från världens bästa studenttid eller hur? Snart får vi slå klackarna samman... Hörs kanske av på lördagkväll med lite gott vin innanför västen! KRAM, hälsa linda o hg

    SvaraRadera
  2. Anonym10:01 fm

    ...å trevligt blev det!! Tack för en superbra helg! Imorse steg jag upp halv sju för att släppa in målaren..drygt.. men inte hade han schyssta blåkläder eller var vidare snygg heller, men vad förväntar man sig när man lever i verkligheten =)

    Kram på dig!!

    SvaraRadera