fredag, mars 06, 2009

Glad!!

Igår var det avslutning på en ledarskapsutbildning som jag gått under ett års tid, på Indigo Management. Vi fick presentera en verksamhetsutveckling som vi gjort för vårt företag/avdelning. Sen fick vi rösta på vem vi tyckte hade gjort det bästa jobbet. Och jag vann!! Bland alla ledare och vissa personer som varit chefer ett bra tag så vann jag. Kändes otroligt roligt!

Vi fick också ge varandra feedback och vid diplomutdelningen så sa vår handledare några ord om varje person. Och jag fick så fina lovord från alla, vilket värmer i själ och hjärta!

Vi avslutade det hela med en ordentlig fest! Som blev hur lyckad som helst. Alla var på topp! Vi skålade och skrålade och hade superkul!

Känns lite tråkigt nu när kursen är slut. Vi har kommit varandra så nära i gruppen och det har vart ett enormt utbyte att träffas en-två gånger i månaden i ett helt år. Jag har lärt mig massor om hur jag kan bli en bättre ledare, men framför allt har jag lärt mig massor om mig själv. Och det har verkligen hjälpt mig på den jobbiga resan som jag gjort under hösten och vintern. Så det kommer jag att sakna!! Men jag tar med mig flera nyfunna vänner och massor med nya kunskaper och erfarenheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar