måndag, augusti 10, 2009

Vill ha mer!

Lämnade Skummeslövstrand tidigt imorse där vi hade mellanlandat för några timmars sömn efter konserten. Det var dags att åka hem och jobba. Hade helst av allt stannat kvar i sommarhuset och haft semester ett tag till. Men nu är den onekligen slut. Bara att inse fakta. Två underbara dagar i slutet på förra veckan var den sista semestern för ett tag.

Sommarmänniska som jag är kommer jag dock göra allt som står i min makt för att suga ut det som är kvar av sommaren. Det innebär att jag kommer: ta vara på varje solstund som ges, bada alla dagar efter jobbet om det är fint väder, äta ute på altanen så ofta jag kan. Allt kommer ske i ett lite lätt maniskt tillstånd. Kan liksom inte få nog av sommaren. Måste ta vara på varje stund nu så att jag lagrar lite sommar i blodet inför hösten.

Jag har även en del obligatoriska sommaraktiviteter kvar att beta av som inte blivit av ännu. Så innan hösten kommer ska vi ut och paddla kajak, grilla på klipporna på Saltö, spela en runda minigolf på Långö och äta middag på Lisas sjökrog.

Kollegorna på jobbet verkar dock tycka att slut på semestern är synonymt med höst. Så trots att det är 23 grader varmt ute sitter de inne och fikar och äter lunch. Hell no. Det gör inte jag. Vägrar. Galningar och kriminella sitter inne när det är sommar. Vi andra sitter ute.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar