söndag, september 05, 2010

Drömjobbet !!?

Hittade nyligen till sajten Yourlife som precis blivit tidning med en snygg Carina Berg på 1:a omslaget. Vet inte om ni läst den, men efter en snabb genombläddring tyckte jag den verkade väldigt bra. För oss som tröttnat på Amelia och som vill läsa om något annat än mode.

De skriver själva att de är "Ett nytt magasin med mindstyle - mer djup och större drömmar". Låter som något för mig. Jag gillar både djup och drömmar. Ju djupare och större - desto bättre!

Favoritbloggaren Mia Skäringer bloggar på Yourlife. Denna härliga, ärliga och roliga människa! Om ni inte har läst hennes blogg - gör det!

Chefredaktören Carina Nunstedt har två bloggar på sajten, varav en går under namnet Carinas hotelldrömmar. Den handlar om alla lyxiga hotell som hon bott på och drömmer om att bo på. Låter som ett jobb jag hade gillat. Chefredaktör för ett livsstilsmagasin låter också som ett jobb jag hade gillat. Dagens person att vara avis på = Carina Nunstedt.

Nu = time for bed!
Imorgon = en styck produktkatalog ska produceras! Inget livsstilsmagasin precis... men men...

3 kommentarer:

 1. Malin9:21 fm

  Tack för att du tipsade om Mia Skäringens blogg. Letat efter henne så from nu blir det sköna ord varja dag från denna sköna människa:)

  SvaraRadera
 2. KÖpte denna tidning i helgen faktiskt. HÅller med om att den är bra!

  SvaraRadera
 3. Jenny-Vås10:50 fm

  Tack för bra tips om både tidning och blogg!! Ha de gott i höstsolen :-)

  SvaraRadera