måndag, september 20, 2010

Mätt i Berlin

Så var man i Berlin då! Första gången och ännu så länge har jag fått ett väldigt bra intryck av stan. Verkar supertrevlig. Kom till hotellet i eftermiddags och kastade in väskorna innan vi åkte ut till ett outlet-center en bit utanför stan. En tysk kollega som tyckte vi skulle dit. Men det var ingen höjdare. Alla märkeskedjorna fanns där, men det var tråkiga kläder i butikerna. Så det blev bara en chai-latte, Lindt choklad & lite underkläder.

Tillbaka i stan har vi ätit middag på Hard Rock Cafe. Smaskig ceasarsallad & grillad lax. Hade kunnat bli ett riktigt bra GI-mål om det inte vore för att det beställdes in nachos och guacamole till förrätt.... I like nachos & guacca. Så det gick åt skogen med GI idag... Får ta nya tag imorgon. Eller när jag kommer hem. Det är inte alls lätt att leva GI-liv när man är borta. Det är bara kolhydrater överallt!

När vi flög hit idag så åkte jag med en kollega som är Guldmedlem på SAS. Så jag fick för första gången se innanmätet på VIP loungen på Kastrup. Väldigt trevligt! Där bjöds det på gratis mat. Och vin för den som ville. Inte jag kl. 12 på dagen. Men jag åt smaskig sallad med kräftstjärtar.

Nu ska jag nana kudde så att jag är pigg inför morgondagens mässa. 9 timmar ståendes och gåendes. Är det ok att ha vita converse på sig till kavajen & blusen tror ni??!

1 kommentar:

  1. hej stina! hoppas allt väl i berlin.
    jag undrar lite över tips om NY som ni säkert har massor av! :)
    kram

    SvaraRadera