onsdag, december 15, 2010

Hejsan hej

Bra dag på jobbet idag!

Driver ett projekt där vi ska ta fram en ny säljbroschyr för Olja & Gas-marknaden. Det har gått sådär bra hittills, då beställaren sitter i USA och vi inte riktigt haft samma bild av hur den ska se ut och vad den ska innehålla. Men idag var han på plats i Sverige och vi hade en lång sittning där vi verkligen grävde ner oss i detaljerna och försökte bena ut vad vi vill ha med i den och hur det kan presenteras på bästa sätt. Kändes som en lång och utdragen förlossning där vi båda pustade ut när mötet var över. Vi nådde inte riktigt ända fram utan fortsättning följer imorgon då vi ska jobba vidare. Ska bli härligt när allt planeringsarbete är klart och vi kan börja producera, dvs. skriva texter, ta fram bilder och göra layout. Förhoppningsvis kan jag ha med mig ett draft när jag åker till Tulsa i början på januari.

Speaking of Tulsa: chefen där borta undrade om vi inte ville ha en hyrbil den veckan då vi är där. Han trodde att det skulle underlätta våra shoppingutflykter ;). Härligt att han förstår att vi har vissa shoppingbehov som måste tillgodoses. Även om det kommer att bli massa jobb så hoppas jag hinna fylla på garderoben lite. Affärerna har ju kvällsöppet :)

1 kommentar:

  1. Kan du ha det bättre... Både få lön och resa runt halva världen...;) Shoppingen i Tulsa kommer nog passa dig... Kanske en kappa i buffelskinn? Glöm inte bort din sjukt snälla storebror...;) / kram

    SvaraRadera