onsdag, september 05, 2012

Komma i form

Nu när hösten är här och vi börjar få lite rutin på livet som småbarnsföräldrar så tänkte jag ta tag i träningen ordentligt igen. Kunde ju träna in i det sista innan L föddes, men efter förlossningen blev det ett uppehåll på drygt två månader. Men nu är jag igång igen! Har kört ett par styrkepass på gymmet, och även två pass tillsammans med ett gäng mamas här i krokarna. Det är en tjej som skapat en träningsgrupp på Facebook för mammor och blivande mammor. Det är fritt fram för vem som helst i gruppen att skapa ett träningsevenemang och de som vill och kan dyker upp och tränar tillsammans. I söndags var vi 15 stycken som körde cirkelträning (riktigt jobbigt) i lekparken nära där vi bor, och ikväll är det dags igen.

Och igår var det premiär för mamma-barn-gympan på gymmet. L satt storögd och lugn i sin babysitter medan jag svettades tillsammans med de andra mammorna. Perfekt att kunna ha med sig henne och träna samtidigt!

Blev ju ingen beach 2012, så nu siktar jag in mig på winter 2012/2013 istället :). Målet är att bli av med de tre sista gravidkilona, forma till det som blivit lite slappt och få tillbaka muskelstyrkan. Träning i kombination med promenader och inga (eller iaf mindre) sötsaker i veckorna borde göra susen!

1 kommentar:

  1. Vad duktig du är som tränar! Jag kan bara inte hitta motivationen. Jag har köpt ett träningskort för två veckor sedan men ännu inte utnyttjat det en enda gång :-( men det var ett bra förslag att skapa en mammaträningsgrupp. Det ska jag fundera på. Kram

    SvaraRadera