tisdag, oktober 09, 2012

Oh happy day

I lördags döpte vi alltså vår dotter, som blir fem månader imorgon. Hade en jättefin ceremoni i kyrkan, där det bara var vi. Kändes så högtidligt att gå in tillsammans, vår lilla familj, och möta släkten som satt där i bänkraderna och väntade på oss. L var nöjd och nyfiken under hela ceremoni, förutom när prästen hällde vatten på hennes huvud, och verkade förstå att det var en stor stund i hennes liv.

Min syster läste en tackbön, jag sjöng "När lillan kom till jorden" (för det var ju i maj som hon såg världens ljus) och J läste en vacker dikt. Och allt blev helt perfekt! Hade inte några direkta föreställningar om hur det skulle vara, men det blev så mycket finare än jag hade kunnat tänka. Så glad att vi valde att döpa henne, och att vi hade det i kyrkan. Väldigt stämningsfullt.

Efteråt så var vi hemma hos oss och åt middag och hade en jättetrevlig kväll tillsammans med hela familjen. Så härligt att ha alla samlade för vår dotters skull! Verkligen en glädjedag och ett fint minne.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar