onsdag, oktober 03, 2012

Sleeping beauty

Vår lilla älskling är en riktig kvällsmänniska. Hon gillar att vara uppe så länge vi är vakna, och ibland ännu längre än så. Sen sover hon vanligtvis hela natten och en bra bit in på morgonen. Nu närmar sig klockan halv tio och hon sover fortfarande... Tror det är dags att gå in och väcka henne innan mina bröst sprängs... ;)

2 kommentarer:

 1. Behöver du inte amma någon gång alls på natten? Jag ammar åtta på kvällen, tolv, tre, sex osv. Lite lätt slitigt måste jag säga. Och stressande att Alvar och Ulf ska vakna om Karl-Erik skriker i samband med måltiderna. Han är dessutom jättesvårt att amma liggandes så jag måste sätta mig upp och amma. Tur att han är supersöt..

  Ibland när jag försöker kommentera är det så svårt att se vad det konstiga ordet ska vara så att även om jag väljer nytt ord så blir det svårt att kommentera. Får du väldigt mycket skräp om du inte har något lösenord? Kram Sofie

  SvaraRadera
 2. Förstår att det är slitigt Sofie! Det verkar vara det vanligaste, att man får amma även på natten. Och L har brukat äta 1 gång på natten fram till för nån vecka sen bara. Håller tummarna för att det håller i sig :)

  Förstår problemet med att kommentara. Så vi testar utan ordverifering istället. Vill ju gärna höra era röster :)

  Kram

  SvaraRadera