onsdag, oktober 26, 2005

Lektion # 1

Lova inte saker i ditt CV som du inte kan hålla när du väl fått jobbet. Kan bli ganska pinsamt!
Erfor ett sådan pinsamt ögonblick idag när min kollega bad min fixa några bilder i Photsohop. Bilderna skulle vara runda och med en beige ram runt. Hade skrivit i mitt CV att jag hade goda kunskaper i Photoshop. Om ni har läst här innan vet ni att det var en lätt överdrift och att jag faktiskt pluggat lite på Photoshop på sistone. Men inte tillräckligt visade det sig. Kunde inte fixa bilderna på det sättet som hon ville. Det blev således uppenbart att jag inte var så hemma på programmet som hon trott, och jag till viss del gett sken av. Egentligen är det en definitionsfråga. Har goda kunskaper vad gäller vissa saker i Photoshop.
Så nu sitter jag här med skägget i brevlådan, byxorna neddragna... ja ni förstår. Det blev en lååång eftermiddag. Ville helst krypa och gömma mig under en sten.
Men det funkar ju inte att gräva ner sig. Ok, jag kunde inte riktigt så mycket som hon trodde. Men det löser sig. Ska trycka upp Photoshop-boken i nyllet resten av kvällen.

3 kommentarer:

 1. Anonym9:13 em

  Photoshop problem alltså...hm... jag har väll inte missat något samtal på den röda alarm-telefonen idag hoppas jag?

  SvaraRadera
 2. Anonym9:32 em

  Oops, jobbigt läge!! Ett ännu jobbigare läge blir det om din arbetskollega söker efter Stina Sunesson + blogg och hittar alla dina bekännelser - aj, aj- den är jobbig =)
  Men som sagt, det man inte kan det lär man sig, undviker eller lämnar över till någon annan ;-)

  SvaraRadera