torsdag, december 29, 2005

Myspys men inte så effektiv

Idag har jag jobbat hemma. Sjukt effektiv. Nej, inte riktigt. Men har iallfall gjort lite nytta. Till exempel vart social och haft långlunch med några kompisar. Det är ju faktiskt mellandagarna nu. Tror inte det finns någon som jobbar så himla ambitiöst just nu. Och så tar det ju en dag att värma upp efter fem dagars ledighet. Så idag har jag värmt upp och imorgon ska jag vara mer effektiv. Dock även hemma imorgon. Ska ju tydligen bli snöstorm så jag sitter hellre hemma i min lugna vrå och luktar på granen och njuter av vårt julfina hem.
Det dumma med att jobba hemma är dock att man lätt äter mer än vad man skulle gjort på jobbet. Idag har jag till exempel ätit upp alla de äckliga mörka chokladbitarna i Alladin-asken. Till och med dom med körsbär i. Jag spottade dock ut körsbären, för dom är ju bara för äckliga. Eller mindre goda som min kära mor hade sagt. Nu återstår bara chokladbitarna med marsipan i. Så lågt ska jag dock inte sjunka. Inte idag iallfall... Ska gå och träna istället. Måste ju komma i form till min kroppsmätning (japp, fick det jag önskade mig i julklapp. Till och med en eltandborste och boken av Karin Alvtegen. Fick även saker jag inte önskat mig. Såsom en cykelhjälm. Mamma och pappa kan man alltid lita på. Så nu ska jag bli en säker cyklist, redo att cykla omkull på stadens snöfyllda gator, peppar peppar).
Ok, gymet då.

1 kommentar:

  1. Anonym4:41 em

    Inte roligt att få presenter man inte önskat sig. Att öppna ett paket och finna en cykelhjälm! Vilken besvikelse! Vet du inte att en cykelhjäm måste inprovas och passa huvudet perfekt för att skydda? Alltså är det inget attribut som ska inhandlas av andra än av bäraren själv.

    SvaraRadera