tisdag, november 23, 2010

Det händer roliga saker i vinter!

Så här i trista november med never ending rain är det skönt att ha roliga saker att se fram emot. Det gör liksom höst/vintermörkret (även kallat transportsträckan) lite lättare att uthärda. Roliga saker som händer närmsta tiden är:

- Avslutningsfest med buggkursen! Vi var som vanligt lite sena att bestämma oss så just nu står vi på kölista, men räknar kallt med att ett antal personer kommer att fall ifrån på grund av förhinder, vinterkräksjuka eller något annat kul.
- Återträff med bästa tjejgänget från Växjö-tiden. Denna gång är det Älmhult & Malin som står värd för besöket. Vi ses två gånger varje år och det är helt klart en av höjdpunkterna i tillvaron.
- Julfirande med J's jobb på hotell Tylösand. Klackarna i taket!

Ser också fram emot lite snö och soliga vinterdagar! Om det mot förmodan inte blir snö i södra Sverige denna vinter så har vi säkrat upp med en skidvecka i Sälen. Bästa vännerna och deras respektive gör oss sällskap och vi ser fram emot att dricka varm choklad i backen, basta, spela spel och mysa i vår underställ. Och after-ski såklart!! Kommer bli så roligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar