torsdag, april 12, 2012

Still going strong

Mitt medlemskap på gymmet gick ut förra veckan, vilket kändes lite oturligt med tanke på att jag fortfarande känner mig pigg och rörlig nog att hålla igång med styrketräningen. Var inte så sugen på att teckna upp mig för ett nytt år, när jag inte riktigt vet hur länge jag kommer vara borta från träningen. Men snälla Mari på gymmet förlängde medlemskapet en månad helt gratis!

Så nu kan jag träna ända tills bebben kommer... om jag nu känner att jag orkar med det. Men idag gick det riktigt bra i alla fall. Körde igenom mitt vanliga program, som Mari anpassade till mig för ett par månader sedan för att det skulle passa en gravid kropp. Är så glad att jag fortfarande känner mig stark och pigg. Hade inte trott att jag skulle lyfta vikter på gymmet när det var en månad kvar till beräknad nedkomst. Såg framför mig hur jag då låg hemma i soffan som en orörlig koloss. Men så har det inte blivit ännu. Tack och bock för det!

Sökte förresten på Lok&Motion på nätet och hittade då denna bild, som är från förra våren då jag var med i ett "kom-i-form"-projekt som de körde tillsammans med tidningen Succé. Det var då jag fick upp ögonen för styrketräning och lyckades bli av med min värk i nacken och axlar. Just det här passet ser ju inte så jobbigt ut... men vi var nog bara på uppvärmningen tror jag :)


3 kommentarer:

 1. Hej igen! Det var längesen, hittade din länk bland kommentarerna på ett gammalt inlägg :)

  Hoppas allt är bra!

  Och kul med träning - jag är själv just inne i värsta tränings-pepps-perioden!

  SvaraRadera
 2. Hej igen! Det var längesen, hittade din länk bland kommentarerna på ett gammalt inlägg :)

  Hoppas allt är bra!

  Och kul med träning - jag är själv just inne i värsta tränings-pepps-perioden!

  SvaraRadera
 3. Hej Johanna,
  Ja, det var verkligen länge sen. Var ett tag sen jag var inne och läste din blogg.. får ta upp det igen :).

  Det verkar gå jättebra för dig med jobbet & livet. Du verkar ha världens bästa jobb :)

  Kram

  SvaraRadera